Samskabelse i Furesø

Siden 2015 er der blevet afholdt en række initiativværksteder, som har til formål at finde konkrete løsninger, der hjælper sårbare børn, unge, voksne og familier til en bedre hverdag i Furesø. Det kan ske, når vi samarbejder på tværs af foreninger, kommune og erhvervsliv.

Der tales meget om samskabelse i medierne, i kommunerne og i foreningsverdenen i disse år. Vi sætter fokus på, hvad der menes med god samskabelse, og hvordan vi i praksis kan arbejde videre med samskabelse til gavn for sårbare grupper i Furesø.

Frivilligcenteret er tovholder i arbejdet med samskabelse. Der er nedsat en tværgående arbejdsgruppe, som har til formål at videreudvikle samskabelses-initiativer Furesø.

Næste initiativværksted finder sted efter sommerferien. Hvis du interesseret i at deltage, bedes du kontakte Frivilligcenteret.

Arbejdsgruppen består udover frivilligcenteret af Tine Gammelby, leder af integrationsteamet i Furesø Kommune, Susanne Philipson, Områdeleder i Furesø Kommune, Cecil Haarder,  kulturkonsulent I Furesø Kommune og Tine Sahlgren, formand for Røde Kors Furesø.

Frivilligcenter Furesø

Stien Kultur- & Aktivitetscenter
Paltholmterrasserne 1
3520 Farum
Tlf: 5047 1562
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

flag uk


Tilbage til toppen