Hvordan bliver jeres forening mere attraktiv for unge?

Kæmper I også med at få godt fat i de unge i jeres forening?

Til efteråret har I mulighed for at få unges bud på, hvad der skal til for at gøre lige netop jeres forening attraktiv for de unge i Furesø.

Efter sommerferien afprøver Frivilligcenter Furesø sammen med i folkeskolerne i Furesø et nyt undervisningsforløb for udskolingselever på 8. klassetrin: En projektuge, hvor 8. klasseelever arbejder målrettet med konkrete problemstillinger fra foreningslivet i Furesø – med særligt fokus på foreningernes udfordringer med at få godt fat i de unge som frivillige, som medlemmer eller måske blot som deltagere.

Vil I være med? Så kontakt daglig leder af Frivilligcenter Furesø Anders Poulsen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 50 47 15 62) senest den 20. februar.

Deltagelse kræver blot:

  • at I kan sætte ord på de udfordringer, jeres forening har i forhold til at tiltrække og fastholde unge
  • at I kan afsætte et par timer til efteråret (til dels at præsentere jeres udfordring for eleverne først på ugen og dels at høre deres løsningsforslag sidst på ugen).

Til gengæld tør vi næsten godt love, at I vil få nye og anderledes vinkler på, hvordan de får bedre fat i de unge. Konceptet for undervisningsforløbet er nemlig velafprøvet og med gode resultater. Det nye er, at eleverne denne gang arbejder med problemstillinger fra det lokale foreningsliv i stedet for problemstillinger fra erhvervslivet.

Frivilligcenter Furesø

Stien Kultur- & Aktivitetscenter
Paltholmterrasserne 1
3520 Farum
Tlf: 5047 1562
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Tilbage til toppen