Privatlivspolitik

  • Behandling af persondata

    Databeskyttelse er blevet særlig relevant i forbindelse med opdatering af persondataforordningen, elller Databeskyttelsesloven ( GDPR) d. 25. maj 2018.

    Som frivilligcenter behandler og indhenter vi data i forbindelse med foreningens drift og udvikling, og vi har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, hvor vi beskriver, hvordan vi indsamler og håndterer personoplysninger. Hvis vi ikke har hjemmel til at behandle særlige persondata, indhenter vi samtykke. Det gør vi for at sikre en fair og gennemsigtig databehandling.

    Frivilligcentret behandler udelukkende personoplysninger til klare og saglige formål, som ligger inden for foreningens legitime interesser, og udelukkende personoplysninger, som er relevante og nødvendige for at opfylde foreningens formål. Vi gemmer kun oplysningerne, så længe det er nødvendigt, og du kan til enhver tid få slettet de oplysninger, vi har om dig ved at rette henvendelse til os.

  • Kontaktoplysninger

    Frivilligcenter Furesø, Sekretariatet
    Stien Kultur- & Aktivitetscenter
    Paltholmterrasserne 1
    3520 Farum

    Centerleder Anders Poulsen
    Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
    Mobil 5047 1562

  • Status

    Denne side er opdateret 7. februar 2019

    Frivilligcenter Furesøs vedtægter er vedtaget på den stiftende generalforsamling den 6. januar 2011 og senest revideret henholdsvis på den ekstraordinære generalforsamling den 27. februar og den ekstraordinære generalforsamling den 20. marts 2014.

Frivilligcenter Furesø

Stien Kultur- & Aktivitetscenter
Paltholmterrasserne 1
3520 Farum
Tlf: 5047 1562
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

flag uk


Tilbage til toppen