Frivilligt arbejde

Bliv frivillig hos Frivilligcenter Furesø

-      Der er altid brug for et par ekstra hænder i Furesø kommune. 


Cykelprojektet: Til vores cykelprojekt mangler vi frivillige cykel instruktører der kan hjælpe mænd og kvinder, der ikke kan cykle, med at lære at cykle og navigere rundt i trafikken. (Dette er et projekt i samarbejde med Røde Kors)

Frivillig selvhjælpskoordinator: Til vores selvhjælpestilbud søger vi en selvhjælpskoordinator der kan udvikle selvhjælp i kommunen, støtte ved oprettelse af nye selvhjælpsgrupper, afholde møder med frivillige igangsætter samt deltage i kurser. (Der tilbydes kurser og anden nødvendig uddannelse til varetage opgaven af Frivilligcenter Furesø.

Julehjælp: Vi søger frivillige til at hjælpe økonomisk udsatte borgere med at udforme ansøgninger til julehjælp i 2016. 

Fritidsguide til børn i Furesø kommune: Som fritidsguide giver du et barn muligheden for at komme til en fritidsaktivitet ved at følge vedkommende fra skole/SFO til fritidsaktiviteten og hjem efterfølgende.

Frivillig til nabohjælp: Vi søger en frivillig aktivitetsleder der kan informere om nabohjælp samt organisere frivillige nabohjælpsambassadører.

Red Barnet Furesø søger flere projektledere: I samarbejde med kommunens fritidsvejledere vil vi guide udsatte børn ud i fritidslivet. Vil du stå i spidsen? Læs mere på: http://frivilligjob.jobbank.dk/job/54784/red-barnet/red-barnet-furesoe-soeger-flere

Red Barnet søger frivillige til projekt, Plads til alle: Vil du være med til at hjælpe udsatte børn i Furesø godt på vej ind i fritidslivet?Læs mere her:http://frivilligjob.jobbank.dk/job/56339/red-barnet/vil-du-hjaelpe-udsatte-boern-i


Har du interesse i et af ovenstående job og vil du gerne give en hånd med så kontakt:

Centerleder Anders Poulsen
Telefon: 50 47 15 62
Mail: anders@frivilligfuresoe.dk

Andre frivillige job i Danmark

Du kan finde frivilligt arbejde over hele landet på www.frivilligjob.dk. Søgningen på deres side kan let filtreres, så du kun ser relevante resultater, sorteret på område, type af job, mv. Følg dette link for at komme til frivilligjob, sorteret på Furesø Kommune som udgangspunkt.

Ung og frivillig

Hvis du er ung og interesseret i at lave frivilligt arbejde, så er Projekt Frivillig noget for dig. Projekt Frivillig arbejder målrettet med at matche unge og foreninger, bl.a. ved at være bindeled mellem foreninger og mere end 260.000 elever på gymnasier, handelsskoler, erhvervsskoler og SOSU-skoler.

Efter mindst 20 timers deltagelse i frivilligt arbejde får du mulighed for at udskrive et frivilligbevis, som fortæller om, hvad du har lavet og lært ved den opgave, du har udført. Du kan vedlægge frivilligbeviset ved ansøgninger til uddannelse og job.


 

Hør nærmere om projekter i Frivilligcenter Furesø

Frivilligcenter Furesø er involveret i forskellige udviklingsprojekter med foreninger i Furesø Kommune, hvor der er behov for mennesker med mange forskellige interesser og kompetencer. Hvis du er interesseret i at høre nærmere om projekterne, der i øjeblikket er aktuelle i Frivilligcenter Furesø, så er du meget velkommen til at komme forbi og besøge os.

Kontakt:
Centerleder Anders Poulsen
Telefon: 50 47 15 62
Mail: anders@frivilligfuresoe.dk

Åbningstid: 10-13 mandag-torsdag