Ledige stillinger

Medarbejdere til hverdagsaftener i Furesø

Nu har du mulighed for at tjene ekstra penge.

Frivilligcenter Furesø søger lønnede medarbejdere i perioden 6. – 31. marts 2017 til registrering af idrætsfaciliteternes brug Furesø kommune deltager i et forskningsprojekt Fremtidens idrætsfaciliteter. En del af projektet handler om at undersøge brugen af - og tilfredsheden med - idrætsfaciliteterne i kommunen. Frivilligcenter Furesø står for at koordinere registreringen.

Om opgaven

Furesø Kommune ønsker at undersøge, hvor mange idrætsudøvere, der er i gang med aktivitet på kommunens idrætsanlæg, og hvor tilfredse de er med anlægget. Derfor har vi brug for friske folk, som kan tælle idrætsudøverne og udlevere spørgeskemaer til dem. Registreringerne foregår på hverdage i tidsrummet kl. 16.00 og 22.00. (enkelte steder ml. 8.00 – 16.00). Det vil være en fordel, hvis du kan tage en vagt fra mandag til fredag. Det er dog også muligt at få flere eller færre vagter.

Det er et job, der vil give erfaring med dataindsamling og læring om, hvordan man professionelt kontakter brugere og ledere af aktiviteterne.

Om dig

• Du skal være klar på at arbejde mellem kl. 16.00 og 22. 00. Det er en fordel, hvis du har lidt kendskab til idrætsområdet.
• Der er mulighed for at dele opgaven med en, du kender, så I selv kan være med til at planlægge, hvilke dage I arbejder. I så fald, skal I sende en fælles ansøgning.
• Opgaven kræver ingen særlige forudsætninger, men du skal være udadvendt, så du kan kontakte trænere og ledere i faciliteterne, og du skal kunne bruge en smartphone.
• Du skal være grundig og omhyggelig. Du skal tage opgaven alvorligt, og møde borgeren på en respektfuld måde.

Praktiske informationer og løn

Lønnen er kr. 120,00 i timen. Du skal deltage i et introduktionsmøde i uge 9, hvor du bliver klædt grundigt på til opgaven. Du skal selv kunne transportere dig til og fra idrætsanlægget. Nogle vil også have brug for at cykle mellem to anlæg.

Er du interesseret?

Send en kort mail med følgende oplysninger om dig selv:
Navn, alder, kontaktinfo og hvilke uger, der passer dig bedst at arbejde i (uge 10, 11, 12 og 13)

Kontakt os på anders@frivilligfuresoe.dk eller pr. telefon, så hurtigt som muligt senest fredag den. 24 februar.


Anders Poulsen
Centerleder
anders@frivilligfuresoe.dk
Tlf. 50 47 15 62

Julie Gerdes
Projektmedarbejder
julie@frivilligfuresoe.dk
Tlf. 60 47 09 17