Vores side bruger cookies for at optimere brugeroplevelsen. Informationen deles ikke med tredjepart. Tryk på knappen for lukke denne besked.

VI ER FLYTTET - FIND OS HER:


FCF map KRAK

Frivilligcenter Furesø er en selvstændig forening, der er for alle foreninger i Furesø kommune. Vi virker til gavn for lokalsamfundets borgere og vil være en naturlig samarbejdspartner i samspil med andre frivillige foreninger, organisationer, offentlige myndigheder og erhvervslivet.

Vi formidler kontakt mellem borgere, der ønsker at være i frivillige, og de foreninger, som har behov for dem. Vi afsøger behov for frivillige initiativer til glæde for borgere med særlige behov og yder rådgivning og støtte til ildsjæle, som arbejder på at etablere nye foreninger og/eller selvhjælpsgrupper.

Frivilligcenter Furesø har en ambition om at løfte foreningslivet og det frivillige arbejde i kommunen til nye højder - og skabe et center som drivkraft for alle dem, som ønsker at tage del i eller har behov for frivilligt arbejde.

Hjælp til selvhjælp.

Se vores tilbud og tag det første skridt. 

En af vores medlemsforeninger.

  • Gigtforeningen Hovedstad Kreds Nord

    Gigtforeningen arbejder for bedre behandling, forebyggelse og livskvalitet til de 700.000 mennesker i Danmark, der lever med en sygdom i led, ryg og muskler.

    Gigtforeningens ide er at bekæmpe gigtsygdomme og deres konsekvenser og skabe fokus på sagen til almen nytte for samfundet.

    Foreningen skaber muligheder for at bevare livskvalitet og en stærk krop, så mennesker kan leve det liv, de har lyst til - også når det begynder at gøre ondt.

    Besøg foreningens hjemmeside

Back to top