Vores side bruger cookies for at optimere brugeroplevelsen. Informationen deles ikke med tredjepart. Tryk på knappen for lukke denne besked.

VI ER FLYTTET - FIND OS HER:


FCF map KRAK

Frivilligcenter Furesø er en selvstændig forening, der er for alle foreninger i Furesø kommune. Vi virker til gavn for lokalsamfundets borgere og vil være en naturlig samarbejdspartner i samspil med andre frivillige foreninger, organisationer, offentlige myndigheder og erhvervslivet.

Vi formidler kontakt mellem borgere, der ønsker at være i frivillige, og de foreninger, som har behov for dem. Vi afsøger behov for frivillige initiativer til glæde for borgere med særlige behov og yder rådgivning og støtte til ildsjæle, som arbejder på at etablere nye foreninger og/eller selvhjælpsgrupper.

Frivilligcenter Furesø har en ambition om at løfte foreningslivet og det frivillige arbejde i kommunen til nye højder - og skabe et center som drivkraft for alle dem, som ønsker at tage del i eller har behov for frivilligt arbejde.

Hjælp til selvhjælp.

Se vores tilbud og tag det første skridt. 

En af vores medlemsforeninger.

  • Spejdernes Genbrug Furesø

    Spejdernes Genbrug er en frivillig støtteorganisation for Det Danske Spejderkorps grupper i Furesø Kommune. Det samlede antal spejdere udgør ca. 600; hertil kommer ca. 125 ledere og seniorer, fortrinsvis unge i alderen 17-25 år.

    Spejdernes Genbrug modtager utroligt mange effekter, og er derfor nødt til at sortere mange ting fra. Alle frasortede effekter bliver sorteret i de forskellige affaldskategorier og afleveret på genbrugspladsen, så selv om de ikke sælges, bliver de alligevel genbrugt.

    Besøg foreningens hjemmeside

Back to top